meubelspuiterij

Uitgekeken op je meubels of zijn ze beschadigd?

Onze meubelspuiterij kan je tafel, kast, stoelen of keukenkastjes in alle kleuren spuiten

Ja, vertel mij meer

10+

Jaar ervaring met hoogglans spuitwerk

500+

RAL kleuren mogelijk

100%

Tevredenheidsgarantie


dressoir spuiten

Zonde om weg te doen!

Meubels spuiten wordt meestal gedaan vanwege de emotionele waarde. Bijvoorbeeld eetkamerstoelen waar je in je jongste jeugd aan hebt gezeten of een tafel waaraan je al je huiswerk hebt gemaakt. Of misschien dat bed waar je al heel lang op hebt geslapen, nog in prima conditie, maar enorm verkleurd.


Meubels van dezelfde kwaliteit zijn tegenwoordig haast onbetaalbaar en bij de Scandinavische meubelgigant koop je niet iets voor de lange termijn. Daarom is het zonde om die robuuste meubelen weg te doen. Geef ze een tweede leven en laat ze weer prachtig bij je interieur passen. 

"PAK HET GELIJK GOED AAN EN GA VOOR TOPKWALITEIT"
Herrmansch Pianotechnieken spuiterij
"Bij Herrmansch Pianotechnieken zijn we gewend om speciale en waardevolle piano’s te spuiten en compleet te reviseren. Wij kunnen met dezelfde zorg jouw kast, stoelen, bed, speakers of keukenkastjes spuiten. In onze meubelspuiterij voorzien we je meubels van een prachtige, strakke laklaag met een verbluffend resultaat."

.

stoelen spuiten

Meubels spuiten is de oplossing

Je meubels spuiten is dé oplossing als je jouw meubels een tweede leven gunt.  Bovendien knapt heel je interieur ervan op!

Natuurlijk kun je gemakkelijk zelf een busje verf bij een bouwmarkt kopen, maar zonder enige kennis van voorbereiding merk je al snel dat het resultaat niet is wat er ervan had verwacht. Neem stoelen als voorbeeld. Een stoel wordt dagelijks gebruikt, het is  een teleurstelling als de laklaag al snel weer loslaat en de stoelen lelijker worden dan ooit.

Dat probleem heb je niet met professioneel gespoten meubelen. De voorbehandeling zorgt ervoor dat de nieuwe laklaag goed hecht en tegen een stootje kan. Zo kun je lang genieten van je ‘nieuwe’ meubelen.  


"EEN GOEDE VOORBEREIDING MAAKT HET RESULTAAT"

Herrmansch Pianotechnieken spuiterij
"Je interieur functioneert nog prima, maar er zijn wel duidelijke gebruikerssporen te zien. Zonde eigenlijk, want de meubels zouden nog jaren mee kunnen. Of ben je uitgekeken op de kleur en zou je iets moderns willen? Dit is het moment om je meubels te laten spuiten."
.
Meubels spuiten

Welke meubels kun je laten spuiten?

Je kunt met allerlei meubelen bij ons terecht. Houten meubelen zijn uiteraard zeer geschikt om over te spuiten. Maar ook metalen meubelstukken, zoals een lampvoet of lockerkast, krijgen een compleet ander uiterlijk met een nieuwe laklaag. Wij spuiten onder andere:
  • Kasten
  • Bedden
  • Tafels
  • Stoelen
  • Keukens
  • Binnendeuren
  • Dressoirs
  • Speakers
  • En nog veel meer…
Herrmansch Pianotechnieken spuiterij
"Meubelen met emotionele waarde. Ze passen niet echt in je interieur, maar je kunt er ook geen afstand van doen. Laat dat bijzondere erfstuk echt deel uitmaken van je interieur, laat hem in een bijpassende kleur spuiten!"

.

Keukenkastjes spuiten

Keuken spuiten? Echt het overwegen waard

Je keukenkastjes zijn nog prima en de indeling is helemaal naar je zin, maar die kastdeurtjes zijn wel wat gedateerd. Duidelijke gebruikssporen geven je keuken een vervallen uiterlijk, zonde.


Bespaar jezelf de kosten en moeite van het uitzoeken van een nieuwe keuken, de verbouwing en al het regelwerk. Laat je keukendeurtjes spuiten. Je zult verbaasd staan van het resultaat.  

"Met een relatief kleine investering kan je keuken weer jaren mee."

Met minimale overlast ziet je keuken er weer als nieuw uit. Wij hebben enkel de kastdeurtjes nodig, de rest blijft bij jou. Je keuken blijft dus gewoon bruikbaar.

Wil je jouw meubels laten spuiten?

Je bent vrijwel altijd goedkoper uit wanneer je jouw meubels laat spuiten, in plaats van nieuwe te kopen. Het is dus zeker de overweging waard.


Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.