Speakers laten spuiten

Speakers en subwoofers spuiten

Super strak resultaat, helemaal zoals jij het wilt

Vertel mij meer

10+

Jaar ervaring met hoogglans spuitwerk

500+

RAL kleuren mogelijk

100%

Tevredenheidsgarantie


Luidsprekers spuiten

Geef je speakers een tweede leven

Je speakers doen het nog prima, maar ze zien er niet zo mooi meer uit. Of je hebt je interieur veranderd en nu passen je mooie speakers er eigenlijk niet zo goed meer bij. Nieuwe kopen is zonde, eigenlijk zouden ze alleen een andere kleur moeten hebben. Dat kan!


Nu kun je zelf aan de slag gaan met een spuitbusje, maar het resultaat is meestal teleurstellend. Wil je hoogglans, dan gaat dat je met een spuitbus niet lukken. Prachtige hoogglans speakers ga je niet tevoorschijn toveren met een spuitbus pianolak. Hoogglans wordt niet gespoten, maar geschuurd en gepolijst. Dat is een moeilijk en arbeidsintensief proces.

Herrmansch Pianotechnieken spuiterij
"Bij Herrmansch Pianotechnieken zijn wij gewend om hoogglans piano’s te spuiten. We beschikken over de juiste kennis en materialen om iets heel speciaals te maken van jouw speakers en subwoofer."

.

Speakers spuiten hoogglans

Spectaculaire eyecatchers

Speakers spuiten in hoogglanslak geeft je veel mogelijkheden. Als echte audio liefhebber heb je waarschijnlijk een set prachtig klinkende speakers in je woonkamer staan. Ze nemen een prominente plaats binnen je interieur in.

 

Geef je speakers, naast een prachtig geluid, ook een super strakke uitstraling door ze in hoogglanslak te laten spuiten. Maak van je speakers spectaculaire eyecatchers!

Speakers laten spuiten

Speakers spuiten in hoogglanslak

Als je speakers een hoogglans uitstraling wilt geven moeten ze echt super strak gespoten zijn. Dit is geen eenvoudig proces. Elk detail is zichtbaar en wordt uitvergroot door de prachtig glanzende lak.  Een perfecte nabehandeling zorgt voor het mooiste resultaat.

Vaak wordt gedacht aan een autospuiterij, voor het spuiten van speakers en meubels. Maar het spuiten van hout is heel iets anders dan metaal. Vaak valt het resultaat tegen of begint de autospuiterij er niet eens aan.

In onze pianospuiterij hebben wij ruime ervaring met het spuiten van instrumenten en meubelen in hoogglanslak. Onze spuiters hebben de kennis in huis om van jouw speakers echte meesterwerken te maken.

Denk aan het spiegelgladde, hoogglans oppervlak van een piano. Zo strak kunnen jouw speakers ook in de lak komen te staan. Wij weten precies wat ervoor nodig is om een oppervlak zo spiegelglad in de lak te krijgen.

Welke kleur wil je jouw speakers laten spuiten?

Alle RAL kleuren zijn mogelijk en daar blijft het niet bij...

Bijzondere gespoten speakers

Spectaculair gespoten speakers!

Wil je echt iets bijzonders? Maak dan gebruik van onze “mixed materials”. Hierbij combineren wij hoogglans gespoten lak met bijvoorbeeld leer of vilt. De keus uit diverse reliëfs in het leer geven je de mogelijkheid je speakers helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Zo maak je van je set speaker ware blikvangers in je interieur.

Met deze service ben je er zeker van dat jouw speakers spectaculair én uniek worden.

Wil je weten wat er mogelijk is met jouw speakers? Stuur ons een foto, vertel je wensen en wij maken een passende offerte.

Zo ervaren anderen onze spuitwerkzaamheden:

Ik had twee grote speakers( mahoniehout). Ze hebben ze op mijn verzoek hoogglans zwart gemaakt.

Zo ontzettend mooi geworden.

Herrmansch Pianotechnieken spuiterij

Rob Battes

Goede en snelle communicatie, relatief scherpe prijs, u komt uw afspraken goed na.

Wij vonden het een positieve ervaring!

Herrmansch Pianotechnieken spuiterij

Moerkerken

Boxen spuiten

Je speakers in goede handen

Als speakers niet gedemonteerd zijn is het riskant om ze te spuiten. Onze ervaring heeft geleerd dat afplakken niet voldoende bescherming biedt aan de kwetsbare speaker. Daarom hebben wij een HiFi-expert die alle speakers test bij binnenkomst, demonteert, en ze na het spuitwerk ook weer keurig monteert.

 

Zo loopt je dure set geen enkel gevaar op schade. Uiteraard worden de speakers uitgebreid getest voordat we ze aan je meegeven.

Jouw speakers laten spuiten?

Benieuwd wat er mogelijk is met jouw speakers? 

Stel vrijblijvend je vragen of laat ons een passende offerte maken. Wij helpen je graag!