Piano laten spuiten

Piano of vleugel spuiten

Je piano wordt weer als nieuw, een echt pronkstuk in de kamer

Vertel mij meer

10+

Jaar ervaring met hoogglans spuitwerk

500+

RAL kleuren mogelijk

100%

Tevredenheidsgarantie


Piano spuiten

Waarom een piano spuiten?

Dikwijls gaat het spuiten van een piano samen met een persoonlijk verhaal. Het instrument, hoe oud ook, kan een enorme emotionele waarde hebben.

Je hebt bijvoorbeeld een piano uit een erfenis. Oma heeft er driekwart eeuw op gespeeld, en nu staat hij bij jou in de woonkamer. Eigenlijk vind je het in deze kleur een oerlelijk ding, maar je kunt er geen afstand van doen.

Door allerlei vooroordelen en twijfels heb je er nooit werk van gemaakt de piano om te laten toveren tot een schitterend instrument dat wél in het interieur past.

Ervaring Herrmansch interieur en meubelspuiterij (1)

"Lang twijfelden we wat te doen met de piano. Mijn moeder had hem ooit als trouwcadeau gekregen, en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen dat lelijke bruine ding weg te doen. Met een tweede kind op komst moest de pianokamer vrij.

 

We twijfelden, omdat we dachten dat spuiten duur was. Maar de offerte die we ontvingen was zelfs inclusief verhuizen, dus hakten we de knoop door. De piano kon gratis in opslag vanwege de verbouwing van de kinderkamer.

 

Toen ik de piano weer zag, schoot ik vol. Ik was sprakeloos. Echt fantastisch werk geleverd. Iedereen die denkt dat spuiten duur is, zou ik willen aanraden toch in gesprek te gaan.

 

Achteraf gezien hadden wij het veel eerder moeten doen. Mijn moeder was zo onder de indruk dat ze er op aandrong ons de metamorfose cadeau te mogen doen."

.

Spuiterij Herrmansch Pianotechnieken

Piano spuiten – All in service!

Het spuiten van een piano is vele malen mooier dan een piano verven of schilderen.

Wanneer je gaat verhuizen en het instrument niet meer in het nieuwe interieur past, dan wil je natuurlijk alles in één keer geregeld hebben. De nieuw gespoten piano, in de nieuwe woning. 

Wij bieden deze oplossing. Wij halen de piano op het oude adres op, spuiten je piano in de gewenste kleur en bezorgen hem op het nieuwe adres. Is de piano nog niet welkom door bijvoorbeeld een nog uit te voeren verbouwing? Maakt niets uit. Dan slaan wij de piano op in onze speciale piano en vleugel opslag voor slechts €1,00 per dag.

Piano of vleugel spuiten

Weer trots op je piano

Een piano moet een pronkstuk in je huis zijn. Een instrument waar je met recht trots op bent!

Het is een fabel dat het spuiten van een piano een vermogen kost. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je hoeft niet meteen voor formule 1 hoogglanslak te gaan. Er is veel meer mogelijk. En terwijl jij je afvraagt of de piano het allemaal nog wel waard is, en twijfelt of het werkelijk naar je zin zal zijn, staat hij er maar nutteloos bij. Zonde! 

Nadat de piano gespoten is, nodigen wij klanten altijd uit om naar het resultaat te komen kijken. Als de familie de piano voor het eerst weer ziet, dat is een fantastisch moment!

Gezichten van verbazing, verrukking en soms ook tranen van blijdschap. Dit is ook het moment waaruit blijkt dat alle twijfels onterecht waren, en dat het besluit om te laten spuiten eerder genomen had kunnen worden.

"Verkopen geen optie? Maak er dan iets fantastisch van"

Piano spuiten

Van oude piano naar kunstwerk

Je piano laten spuiten kan natuurlijk op elk moment. Ben je uitgekeken op de kleur, heb je een nieuwe piano gekocht, is hij beschadigd door een verhuizing, brand- of waterschade? In onze professionele pianospuiterij knappen wij jouw piano weer op.

En dat niet alleen. Bij Herrmansch Pianotechnieken weten we precies wat je piano nodig heeft om in topconditie te blijven. Heb je een oude piano? Combineer dan de revisie met spuiten en bespaar veel geld.

Je kunt kiezen uit verschillende spuittechnieken, zodat je zelf kunt bepalen hoe je piano eruit komt te zien. Zo spuiten wij met dichte nerf, voor een strak eindresultaat. Of wil je liever een meer natuurlijke uitstraling? Bij spuiten met open nerf blijft de houtstructuur heel mooi zichtbaar. Hoogglans is ook mogelijk en in alle gewenste kleuren te realiseren.

Zo werkt het spuiten van je piano of vleugel

Ophalen piano spuiten

Ophalen

Voor het spuiten komt er altijd eerst iemand bij je kijken. De staat en eventuele beschadigingen op het instrument worden in kaart gebracht. Daarna vervoeren we je instrument voorzichtig naar onze spuiterij. 
Demonteren piano spuiten

Demonteren

Het instrument wordt vakkundig gedemonteerd door onze pianotechnicus. Alle onderdelen worden  onafhankelijk van elkaar behandeld en gespoten. Dit geeft het mooiste eindresultaat.
Spuiten piano

Spuiten

Wij spuiten je piano in de gewenste kleur. Daarna wordt alles vakkundig gemonteerd en is je instrument niet van nieuw te onderscheiden. We zorgen dat het instrument in volle glorie schittert.
Genieten van gespoten piano

Genieten!

Onze ervaren pianoverhuizers brengen je kostbare instrument veilig terug. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je prachtig gespoten piano of vleugel, die nu schitterend past bij je interieur. 

"Piano’s spuiten is een specialistisch beroep, waarbij precisie van groot belang is.

Een goede voorbereiding, het bewerkingsproces van drogen en uitharden…

Daarvoor is liefde voor piano’s nodig!"

Ervaring Herrmansch interieur en meubelspuiterij (1)

"Heel goed, alles conform afspraak. Steeds een update over de voortgang met foto’s erbij. En erg blij met het eindresultaat. We hebben nu een mooie moderne piano in de kamer staan."

Een tevreden klant
Piano spuiten

Voor jouw piano is alleen 

het beste goed genoeg

De kosten voor het laten spuiten van je piano zijn afhankelijk van eventuele beschadigingen, de hoogte, het soort lak en je persoonlijke wensen.

Wat je in ieder geval mag verwachten:

  • Spuit en polijstwerk
  • Demontage en montage      
  • Voorzien van nieuw siervilt
  • Eventueel een nieuw logo
  • Polijsten van het koperbeslag
  • Lage transportkosten
  • Opslag indien nodig
  • Volledig meekijken in het proces d.m.v. app
  • Krukje meespuiten €150,00 Bankje meespuiten €225,00.
Piano stemmen na spuiten

Ook na het spuiten zorgen wij 

voor je piano

Piano’s zijn onze passie. Wij spuiten niet alleen je piano, wij zorgen ook dat hij technisch in topconditie is. Onze ervaren pianoverhuizers zullen je instrument met de grootste zorg behandelen. Na de spuitwerkzaamheden, die ongeveer zes weken in beslag nemen, zullen ze je piano bij je terug bezorgen.

Je piano heeft heel wat meegemaakt en zal weer even moeten wennen aan de luchtvochtigheid in huis.

Zodra je piano gewend is komen we hem ook graag voor je stemmen.

Je piano of vleugel laten spuiten?

Benieuwd wat er mogelijk is met jouw piano of vleugel? 

Stel vrijblijvend je vragen of laat ons een passende offerte maken. Wij helpen je graag!