Keuken laten spuiten? Eenvoudig een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs

Keuken laten spuiten? Eenvoudig een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs

Denk je erover om je keuken te laten spuiten? Goed idee! Door je keuken te laten spuiten heb je snel en eenvoudig een keuken die er als nieuw uitziet. En dat voor een fractie van de prijs. Doordat je keuken gewoon blijft zitten, heb je heel wat minder rommel in huis. Voor je het weet ziet jouw keuken eruit alsof er net een nieuwe geplaatst is.

Je hoeft je geen zorgen te maken over foute leveringen, vertragingen, fouten bij de montage, beschadigde vloeren of muren en meer van dat soort ellende. Je krijgt gewoon je eigen, goed werkende keuken terug, maar dan in een nieuw jasje.

Het spuiten van je keuken is een prima idee als je keuken eigenlijk nog helemaal goed is, maar:

  • De folie op de kastdeurtjes begint los te laten;
  • Je keuken ziet er niet zo mooi meer uit;
  • Of je bent net verhuisd en de huidige keuken past niet bij de kleuren van jouw interieur.

Het overspuiten van je keuken geeft een complete metamorfose aan deze ruimte. Oubollige, donkerbruine kastdeurtjes krijgen opeens een moderne uitstraling met een lichte, hoogglans laklaag. Een strak moderne keuken wordt warm en gezellig in de juiste kleur.


“Geef je keuken een complete metamorfose: Laat hem spuiten in de kleur die past bij jouw interieur.”


Keukenkastjes laten spuiten

Je keukenkastjes laten spuiten doet wonderen. Als je even goed naar je keuken kijkt, zie je dat hij eigenlijk nog jaren mee zou kunnen. Alles werkt nog en de indeling is precies zoals jij hem wilt hebben. Eigenlijk zijn het alleen de keukenkastjes die gebruikerssporen laten zien. De ooit zo frisse kleur is door de jaren heen wat smoezelig geworden. Er zitten vlekken en beschadigingen op die je niet meer weg krijgt.

Heb je keukenkastjes die met folie bekleed zijn, dan is de kans groot dat hier en daar de folie begint los te laten. Zonde, want zo gaat je kwalitatief nog goede keuken er afgeleefd uitzien. Het laten spuiten van de keukenkastjes is een snelle en eenvoudige manier om je keuken er weer fris uit te laten zien.

Je hoeft niet eens je keukenkasten uit te ruimen. Alleen de keukenkastdeurtjes worden gedemonteerd en professioneel gespoten in onze spuitcabine. Ondertussen kun je de keuken gewoon blijven gebruiken. Dat is heel wat handiger dan weken tegen een lege keuken aan kijken en afhaalmaaltijden eten, in afwachting van je nieuwe keuken.

Keukenkastjes spuiten

Heel je keuken weer als nieuw

Heb je een schitterende woonkeuken, voorzien van een gezellige eethoek, buffetkast en dressoir? Denk er eens over na om niet alleen de keukenkastjes van een nieuwe laklaag te voorzien, maar ook de tafel, keukenstoelen en kasten. Dan ziet je hele keuken er in één keer als nieuw uit en past het geheel prachtig bij elkaar.

Vind je het lastig om grote meubels, zoals een zware kloostertafel of grote buffetkast bij de meubelspuiter te krijgen? Wij nemen je deze zorg graag uit handen. Onze professionele verhuizers halen graag de meubels en keukenkastjes bij je op en brengen ze na het spuiten weer netjes terug.

Keuken spuiten in elke kleur

De kleur van je keuken perfect laten passen bij de rest van je interieur? Geen probleem. Je kunt kiezen uit ruim 500 RAL-kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor mat, zijdeglans of hoogglans. Herrmansch meubelspuiterij levert vakwerk en heeft ruime ervaring met het spuiten van meubelen in hoogglans. Dit is een vak apart.

Ons professionele team spuit al jaren piano’s en vleugels. We zijn gewend om met kwetsbare instrumenten en meubelen om te gaan. Je mag er vanuit gaan dat jouw meubelen met de grootste zorg behandeld worden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Herrmansch meubelspuiterij begeleiden we je van advies, transport tot het perfect spuiten van je meubelen. Heb je speciale wensen? Vraag het gerust. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Wil je graag je keuken laten spuiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Reactie plaatsen