Piano make-over: van versleten naar verbluffend

Piano make-over: van versleten naar verbluffend

Die oude piano, het is een doorn in je oog. Met zijn kleur en verweerde uiterlijk past hij op geen enkele manier in je interieur. Erop spelen doe je eigenlijk ook niet meer, hij klinkt niet meer als vroeger. Toch wil hem niet wegdoen. De emotionele waarde is te groot.

Wat zou het geweldig zijn als je instrument er weer als nieuw uitziet en ook nog perfect bij je interieur past. Je hebt er vaak over nagedacht, maar nooit de stap genomen. Het is ook een hele onderneming, zo’n oude piano weer een tweede leven geven. Althans, dat was het… tot je Herrmansch Pianotechnieken ontdekte.

Alles wat je nodig hebt voor je piano onder 1 dak:

  • Piano revisie
  • Piano spuiten
  • Piano vervoer

We laten je graag zien hoe we je alle zorg uit handen nemen en hoe je jouw oude, versleten piano een nieuw leven geven.

piano laten spuiten

Versleten piano reviseren

Bij Herrmansch Pianotechnieken begrijpen we als geen ander de waarde die je oude piano voor je heeft. Daarom helpen we je graag hem een volledige make-over te geven, zodat hij er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook als nieuw klinkt.

Onze ervaren pianotechnici zijn gepassioneerd over het herstellen van de glorie van deze prachtige instrumenten en zorgen ervoor dat elk onderdeel van je piano grondig wordt gereviseerd. Van het vervangen van versleten onderdelen tot het tot in de puntjes stemmen van je piano, we laten geen detail onbehandeld.

Wil je dat jouw piano zijn oorspronkelijke prachtige geluid terugkrijgt, zodat je weer volop kunt genieten van het spelen? Laat je piano transformeren tot een instrument waar je weer trots op bent.

Piano revisie

Piano spuiten, zodat hij perfect past bij je interieur

Bij Herrmansch Pianotechnieken gaan we nog een stap verder dan alleen het herstellen van de klank en functionaliteit van je piano. Je wilt niet alleen dat je instrument goed klinkt, maar ook dat het perfect past bij de rest van je interieur. Daarom bieden we bij onze make-over service ook het spuiten van je piano aan, zodat hij naadloos aansluit bij de stijl van je huis.

We verwelkomen je graag in onze spuiterij die is uitgerust met de nieuwste technologieën. Onze vakmensen zijn experts in het aanbrengen van hoogwaardige lakken en afwerkingen. Of je nu kiest voor een klassieke zwarte hoogglans, een moderne matte afwerking of zelfs een gedurfd kleurenschema, wij zorgen ervoor dat je piano eruitziet als een echt kunstwerk. Een instrument dat perfect aansluit bij jouw stijl en bij je interieur.

Met de juiste aandacht voor detail en vakmanschap wordt je piano niet alleen een lust voor het oor, maar ook een lust voor het oog. Dus waar wacht je nog op? Geef je oude piano een make-over en laat hem weer schitteren in je huis.

Piano laten spuiten roze

Piano vervoer voor jouw gemak

Bij Herrmansch Pianotechnieken begrijpen we dat het verplaatsen van een piano geen eenvoudige klus is. Het zijn grote en zware instrumenten die een speciale behandeling nodig hebben. Daarom bieden we bij onze piano make-over service ook een handige haal- en brengservice aan.

Ons ervaren team van vervoersspecialisten zorgt ervoor dat je piano veilig en zorgvuldig wordt opgehaald vanuit jouw huis en vervolgens naar onze werkplaats wordt gebracht voor de make-over. Nadat de make-over is voltooid, wordt je piano weer netjes bij je thuis afgeleverd, klaar om zijn nieuwe leven in je interieur te beginnen.

Met onze haal- en brengservice hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen en manoeuvreren van je zware piano. Wij nemen alle lastige aspecten van het vervoer voor onze rekening, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het eindresultaat: een prachtig gerenoveerde piano die perfect past bij je interieur en weer als nieuw klinkt.

Dus was het vervoer een drempel voor het laten spuiten en renoveren van je piano? Die zorg nemen we je graag uit handen. Geen gedoe met het vervoer, gewoon lekker genieten van het eindresultaat.

Piano laten spuiten groen

Geniet van een prachtig gerenoveerde piano, zonder gedoe

We streven ernaar om de make-over van je oude piano zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Van revisie tot spuiten en vervoer, we nemen alle zorgen uit handen. Jij hoeft je alleen maar te concentreren op het genieten van het eindresultaat.

Of je nu een van de standaard kleuren kiest of echt helemaal los wilt gaan qua looks. Laat je creativiteit de vrije loop. Naast de 500+ RAL-kleuren hebben we ook allerlei trendy kleuren beschikbaar voor jouw piano. Niets is te gek dus vertel ons je wensen, we denken graag met je mee.

Geen gedoe met het sjouwen van je zware instrument, hoe lekker is dat?

 Alles wat je nodig hebt, vind je bij Herrmansch Pianotechnieken, onder één dak.

Wil je jouw oude piano een nieuw leven geven? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons je helpen om je dierbare instrument te transformeren tot een echt pronkstuk in je huis.

Reactie plaatsen