Speakers spuiten in hoogglanslak

Speakers spuiten in hoogglanslak geeft je veel mogelijkheden. Als echte audio liefhebber heb je waarschijnlijk een set prachtig klinkende speakers in je woonkamer staan. Ze nemen een prominente plaats binnen je interieur in.

Geef je speakers, naast een prachtig geluid, ook een super strakke uitstraling door ze in hoogglanslak te laten spuiten.

Maak van je speakers spectaculaire eye catchers!

Waar laat je speakers spuiten in hoogglanslak

Als je speakers een hoogglans uitstraling wilt geven moeten ze echt super strak gespoten zijn. Dit is geen eenvoudig proces. Elk detail is zichtbaar en wordt uitvergroot door de prachtig glanzende lak. Een perfecte nabehandeling zorgt voor het mooiste resultaat.

Vaak wordt gedacht aan een autospuiterij, voor het spuiten van speakers en meubels. Maar het spuiten van hout is heel iets anders dan metaal. Vaak valt het resultaat tegen of begint de autospuiterij er niet eens aan.

Zelf aan de slag met een spuitbus hoogglanslak geeft een teleurstellend resultaat. Vaak heb je niet het juiste materiaal om het oppervlak van de speakers mooi glad te schuren en plamuren. Ook geeft hoogglanslak niet de glans die je verwacht. De echte hoogglans, zoals je die ziet bij piano’s, wordt bereikt met schuren en polijsten.

In onze pianospuiterij hebben wij ruime ervaring met het spuiten van instrumenten en meubelen in hoogglanslak. Onze spuiters hebben de kennis in huis om van jouw speakers echte meesterwerken te maken. Denk aan het spiegelgladde, hoogglans oppervlak van een piano. Zo strak kunnen jouw speakers ook in de lak komen te staan. Wij weten precies wat ervoor nodig is om een oppervlak zo spiegelglad in de lak te krijgen.

Luidsprekers spuiten

Welke kleur wil je jouw speakers laten spuiten?

Je kunt je speakers laten spuiten in de klassieke hoogglans kleuren zwart of wit. Maar daar blijft het niet bij. In onze pianospuiterij kan je kiezen uit alle RAL kleuren.

Heb je veel grijstinten in je interieur dan wil je deze rust waarschijnlijk graag behouden. Bij een grijs interieur combineert wit heel mooi. Speakers in lichtgrijs, wit of zilver passen goed in je interieur. Heb je al zwarte accenten dan kan je ook kiezen voor zwarte speakers.

In een wit interieur kan je kiezen voor subtiele witte hoogglans speakers. Zo vormen ze een mooi geheel met de rest van je interieur.

Bij een woonkamer met veel warme tinten staan donkere kleur goed. Zwarte speakers staan hier prachtig. Net als in een woonkamer met veel hout combineert zwart mooi.

Heb je heel veel verschillende kleuren in je interieur dan is het juist mooi om je speakers in een neutrale zwarte of witte kleur te laten spuiten. Hiermee breng je basistinten aan in je interieur. Maar natuurlijk is de kleur die je kiest helemaal afhankelijk van jouw smaak.

Een gave, contrasterende kleur geeft je interieur een hele andere uitstraling.

Speakers en monteren

Als speakers niet gedemonteerd zijn is het riskant om ze te spuiten. Onze ervaring heeft geleerd dat afplakken niet voldoende bescherming biedt aan de kwetsbare speaker. Daarom hebben wij een HiFi-expert die alle speakers test bij binnenkomst, demonteert, en ze na het spuitwerk ook weer keurig monteert.

Zo loopt je dure set geen enkel gevaar op schade. Uiteraard worden de speakers bij afgifte ook weer getest.

Bijzondere gespoten speakers

Spectaculair gespoten speakers?

Wil je echt iets bijzonders? Maak dan gebruik van onze “mixed materials”. Hierbij combineren wij hoogglans gespoten lak met bijvoorbeeld leer of vilt. De keus uit diverse reliëfs in het leer geven je de mogelijkheid je speakers helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Zo maak je van je set speaker ware blikvangers in je interieur.

Met deze service ben je er zeker van dat jouw speakers spectaculair én uniek worden.

Wil je weten wat er mogelijk is met jouw speakers? Stuur ons een foto, vertel je wensen en wij maken een passende offerte.

Ontdek de mogelijkheden van speakers laten spuiten in onze gespecialiseerde spuiterij

Reactie plaatsen