Stoelen spuiten, geef je stoel een tweede leven

Stoelen spuiten, geef je stoel een tweede leven

Door je stoelen te spuiten biedt je ze een tweede leven. Vaak hebben we een leuke set eetkamerstoelen, tuinstoelen of zo’n leuke houten schommelstoel. Ze zitten nog prima en kunnen nog jaren mee. Maar die kleur, die is echt helemaal uit de mode of nooit echt je smaak geweest. Eigenlijk staat de stoel, in deze kleur, niet bij je huidige interieur.

Heb je zo’n leuke tuinset met rotan stoelen. Of van die heerlijk zittende rieten stoeltjes, die een tijd geleden zo ‘in’ waren? Door veelvuldig gebruik en de invloeden van het weer zien ze er na verloop van tijd niet zo mooi meer uit. Zonde, want ze zitten nog prima.

Weggooien is niet nodig. Na het spuiten kunnen ze weer jaren mee. Een fris nieuw kleurtje laat je stoelen eruit zien als nieuw. Ze passen weer helemaal in het interieur en zien er prachtig uit. Alsof je net een compleet nieuwe set hebt gekocht, maar dan voor een fractie van de prijs.

Stoelen spuiten

Waarom stoelen laten spuiten?

Om de zoveel tijd wil je iets anders in huis. Je bent uitgekeken op bepaalde meubels of deze zijn aan vervanging toe. De meeste eetkamerstoelen zijn praktisch onverwoestbaar. Ze gaan vele jaren mee. Maar dan komt er een nieuwe zithoek, in een andere kleur. Opeens passen de eetkamerstoelen niet meer bij het geheel.

Een goed moment om je stoelen te laten spuiten:
• Je stoelen beginnen slijtplekken te vertonen
• De huidige lak laat los
• Je stoelen passen niet meer in je interieur
• Je wilt graag een andere kleur

Je kunt overwegen om weer een nieuwe set stoelen te kopen, maar eigenlijk is dat zonde van je geld. Hoe zouden je stoelen eruit zien als ze een ander kleurtje zouden hebben? In onze spuiterij spuiten wij, behalve piano’s, ook stoelen en diverse andere meubels in elke gewenste kleur.

Zo heb je voor een fractie van de kosten een set stoelen, die er als nieuw uitzien.

Welke kleur laat jij je stoelen spuiten?

Je kunt ervoor kiezen de stoelen in hun oude glorie te herstellen. En er weer net zo mooi uit te laten zien als toen ze nieuw waren. Maar je kunt ook kiezen voor een geheel nieuwe, trendy kleur.
Geef je stoelen een ingetogen matte lak. Of ga voor een uitbundige, moderne uitstraling met een hoogglans kleur naar keus.

Wij kunnen al je stoelen en meubels spuiten in elke gewenste kleur en glansgraad.

Hoe gaat het spuiten van stoelen in zijn werk?

Wanneer je jouw stoelen wilt laten spuiten worden deze eerst netjes voorbewerkt, voor een strak resultaat. Allereerst worden oude laklagen verwijderd door de stoelen grondig te schuren. Nu kunnen eventuele beschadigingen hersteld worden.

Daarna worden de stoelen gespoten in de kleur naar keuze. Wij spuiten in bijna elke denkbare kleur. Zowel in mat, zijdeglans als hoogglans, de keus is aan jou. Voor het spuiten maken wij gebruik van hoge kwaliteit lak. Hierdoor is het eindresultaat kras- en kleurvast. Zo kan jij jarenlang genieten van je ‘nieuwe’ stoelen.

Nieuwe stoelen kopen of toch laten spuiten?

De stoelen zijn een doorn in je oog. Het lakwerk is versleten, maar ze zitten nog zo lekker. Het model is leuk, maar die kleur…. Die kan echt niet meer. Toch maar een nieuwe set stoelen kopen en deze naar de rommelmarkt?

Er is nog een optie. Laat je stoelen spuiten en geniet nog jaren van die heerlijk zittende stoelen, in een nieuw jasje. Voor een fractie van de nieuwprijs heb je een set gespoten stoelen, die niet onderdoen voor een nieuwe set uit de winkel.

Wil je weten wat er mogelijk is? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor het spuiten van jouw stoelen. Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van je. Of ontdek de mogelijkheden van meubels spuiten.

Reactie plaatsen