Tweedehands meubels zijn hot! Zo maak je ze weer als nieuw

Tweedehands meubels zijn hot! Zo maak je ze weer als nieuw

Tweedehands meubels kun je prima gebruiken in je nieuwe interieur, zonder dat iemand er ooit achter komt dat het eigenlijk gebruikte meubels zijn. Via Marktplaats, de kringloop of een geweldige vondst op zolder krijg je een schitterende tweedehands tafel, stoelen, kast of bureau in handen.

Alleen die kleur, die is eigenlijk net iets te vintage naar je smaak.

Als je goed gaat kijken zitten er ook behoorlijk wat beschadigingen in het hout.

Hout mag leven, maar je kunt het ook overdrijven…

Tweedehands meubels zijn helemaal hot. Steeds meer mensen zijn de ‘wegwerpmaatschappij’ zat. Waarom steeds nieuwe meubels kopen als de oude nog prima zijn? O.k. ze passen niet helemaal bij het interieur dat je voor ogen hebt, maar dat hoeft geen probleem te zijn!


Zo maak je jouw tweedehands meubels weer als nieuw, perfect passend bij je interieur.


Tweedehands tafel laten spuiten

Heb je zo’n schitterende, robuuste tweedehands tafel op de kop weten te tikken? Geweldig!

Tafels worden intensief gebruikt en zijn vaak het middelpunt in het gezinsleven. Er werd aan deze tafel gegeten, spelletjes gespeeld, serieuze gesprekken gevoerd en wat nogal meer. Het is hem af te zien. Een tweedehands tafel zonder vochtkringen, vlekken en/of krassen is moeilijk te vinden.

Je tweedehands tafel wordt weer als nieuw als je hem laat spuiten in Herrmansch Meubelspuiterij. Aan jou de keus of je alleen een beschermende transparante lak wilt of juist een opvallende kleur. Je tweedehands tafel laten spuiten, laat hem er weer als nieuw uitzien en geeft hem bescherming tegen nieuwe gebruikssporen. Zo kan hij prima nog een ronde mee.

Tweedehands tafels en stoelen spuiten

Tweedehands stoelen laten spuiten

Rond die mooie tweedehands tafel horen natuurlijk ook een aantal leuke stoelen. Houten keukenstoelen zijn ideaal rond de eettafel. Ze zijn robuust en niet zomaar aan vervanging toe. Alleen de kleur, die is vaak wat trendgevoelig. Ook krijgen houten stoelen door de jaren heen krasjes en andere beschadigingen door het gebruik.

Kies je voor voordelig én duurzaam? Laat dan je tweedehands stoelen spuiten. Met een nieuwe laklaag zijn ze weer voor jaren beschermd en zien ze eruit als nieuw. Kies een mooie kleur, die precies past bij je interieur of die juist lekker afsteekt, om een statement neer te zetten. Bij Herrmansch Meubelspuiterij heb je de keus uit meer dan 500 RAL-kleuren. Daar zit altijd een passende tint tussen.

Tweedehands kast laten spuiten

Tweedehands kasten laten spuiten geeft een verrassend mooi effect. Kun jij je die antieke donkereiken buffetkast voorstellen in een zachte tint? Opeens past hij prima in je lichte, moderne interieur. En die onopvallende nachtkastjes stelen de show als je ze in een trendy kleur laat spuiten.     

Zo kun je de meest bijzondere tweedehands kasten perfect bij jouw interieur laten passen. Dat is niet alleen een stuk goedkoper, maar ook duurzamer dan de aanschaf van nieuwe meubels.

Zelf je oude kast schilderen is natuurlijk een optie, maar spuiten is een stuk nauwkeuriger en sneller. Het resultaat is bijna niet van nieuw te onderscheiden, behalve dat jouw unieke kast niet in de winkel te vinden is.

Tweedehands buffetkast spuiten

Waarom tweedehands meubels laten spuiten?

Je tweedehands meubels laten spuiten heeft allerlei voordelen. Het is dus niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om oude meubels op te knappen, in plaats van nieuwe te kopen. Wat veel mensen niet weten is dat het resultaat bij een meubelspuiterij nog vele malen mooier is dan zelf schilderen.

Je hebt de keus uit veel meer kleuren dan je bij een standaard bouwmarkt vindt, zodat je precies de kleur kunt kiezen die jij wilt. Laat je tweedehands kast mooi samenkomen met de kleur van de muur of laat hem juist gedurfd afsteken. Zo creëer je een echte blikvanger.

Gespoten meubels hebben een kwalitatief betere laklaag, die een goede bescherming biedt. Spuiten gaat niet alleen nauwkeuriger en sneller, jij hoeft niet met blikken grondverf en aflak in de weer. Dat scheelt je enorm veel tijd. Het laten spuiten van je tweedehands meubelen is daarom de meest duurzame en verstandige keus als je jaren plezier wilt hebben van je ‘nieuwe’ meubels.

Bij het laten spuiten van tweedehands meubels denk je misschien aan een flink prijskaartje, maar dat valt alles mee. Je bent over het algemeen duidelijk goedkoper uit dan wanneer je nieuwe meubels koopt. 

Ben je benieuwd wat het zou kosten om jouw tweedehands meubels te laten spuiten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen.

Reactie plaatsen