Meubels spuiten Bergen op Zoom

Meubels spuiten Bergen op Zoom

Meubels spuiten in Bergen op Zoom? Dan zit je goed bij Herrmansch interieur en meubelspuiterij. Meubels spuiten is de ideale manier om op een duurzame en goedkope manier jouw interieur in een nieuw jasje te steken. Intensief gebruikte meubelen gaan er na verloop van tijd minder mooi uitzien. Er komen beschadigingen op en misschien ben je op een gegeven moment gewoon uitgekeken op de kleur die je toen zo hip vond.

Ben je toe aan een fris en nieuw interieur? Dan hoef je niet naar de dichtstbijzijnde meubelboulevard in Bergen op Zoom. Bespaar jezelf uren winkel in, winkel uit slenteren. Ben je in het bezit van goede kwaliteit meubelen, dan kunnen deze makkelijk nog een lange tijd mee. Laat je meubels spuiten en verbaas je over hun nieuwe en eigentijdse uiterlijk. Met een simpele laklaag kun je veel meer doen dan je voor mogelijk houdt.


“Je meubels laten spuiten is de meest milieuvriendelijke en duurzame manier om je complete inrichting een flinke opfrisbeurt te geven.”


 

Welke meubels laten spuiten in Bergen op Zoom?

Bij Herrmansch interieur en meubelspuiterij ben je welkom met je complete inrichting. Onze spuitcabine is groot genoeg om die robuuste buffetkast te spuiten. Of die heerlijke, Bourgondisch eettafel voor 10 personen, inclusief stoelen.

Wil je graag de complete babykamer ook voor jullie tweede, derde of vierde kindje gebruiken? Super leuk, maar door de jaren heen zijn er duidelijk gebruikerssporen op de meubelen gekomen. Voor dit nieuwe leven wil je graag een fris kamertje klaar hebben staan. Waarom laat je de kamer niet voorzien van een nieuw kleurtje?

Dit is natuurlijk ook een geweldig idee voor die schitterende commode, die nog van oma is geweest. Een prachtig, robuust meubel, maar wel wat gedateerd qua uiterlijk. Je zult versteld staan van wat een nieuwe laklaag kan doen. Zo toveren we met gemak een antiek uitziend meubel om tot een strak en eigentijds juweeltje in je huis.

Bij de meubelspuiterij in Bergen op Zoom spuiten we onder andere:

  1. Eetkamertafels en stoelen
  2. De meubels van de kinderkamer
  3. Meubels voor de slaapkamer
  4. Binnendeuren en kastdeuren
  5. Kasten
  6. Bedden
  7. Badkamermeubelen
  8. Speakers
  9. Piano’s en vleugels
  10. En nog veel meer…

 Meubels spuiten Bergen op Zoom

Kosten meubels laten spuiten in Bergen op Zoom

Hoeveel het kost om jouw meubels te laten spuiten? Dat is van een aantal factoren afhankelijk. Het is fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Dat begrijpen wij ook. Daarom proberen we vooraf een zo goed mogelijke prijsopgave te doen.

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het formaat van het meubel, het materiaal en de staat waarin het meubel nu verkeert. We zullen zoveel mogelijk proberen de aanwezige beschadigingen te repareren, zodat je straks kunt genieten van een gespoten meubel dat eruitziet alsof het zo uit de showroom komt.

Voor het spuiten worden de meubels gedemonteerd, zodat elk randje en naadje zo goed mogelijk voorzien kan worden van een verse laklaag. Bij het spuiten van speakers worden niet simpelweg de speakers afgeplakt. Wij gaan alleen voor het beste resultaat. Daarom hebben we een HiFi-expert die de speakers test bij binnenkomst, professioneel demonteert en na het spuiten weer keurig in elkaar zet. Voor je jouw speakers terug ontvangt worden ze nogmaals getest. Zo loopt je dure set geen enkel risico.


“Zoals je ziet nemen we geen enkel risico. Ook je dierbaarste meubelen zijn bij ons in goede handen.” 


 

Meubels spuiten Bergen op Zoom met all-in service

Je wilt die grote kast graag in een andere kleur laten spuiten, maar hoe ga je die ooit bij een meubelspuiter krijgen? Dat kan een flinke drempel zijn. Herrmansch interieur en meubelspuiterij beschikt over eigen vervoer. Wij halen dan ook met plezier uw meubelen op en bezorgen ze als nieuw bij je terug.

Bedenk je eens hoe ideaal dit kan zijn: Je gaat verhuizen, maar in je nieuwe woning wil je graag een hele andere sfeer qua inrichting. De kleur van je huidige meubelen past hier niet meer bij. Herrmansch meubelspuiterij haalt je meubelen op en voorziet ze van de kleur naar jouw keuze. Ondertussen zorg jij dat je nieuwe woning klaar is en wij bezorgen je prachtig gespoten meubelen op je nieuwe adres. Je zult ze bijna niet meer herkennen, alsof je een compleet nieuw interieur hebt aangeschaft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van meubels spuiten in Bergen op Zoom? Wij geven je graag vrijblijvend een prijsopgave. Heb je speciale wensen? Die uitdaging gaan wij graag aan.

Neem contact met ons op of vraag vandaag nog je offerte aan.

 

Reactie plaatsen