Meubels spuiten Zeeland

Meubels spuiten in Zeeland

Meubels spuiten in Zeeland? Dan zit je goed bij Herrmansch meubelspuiterij. Onze professionele spuiterij is niet ín Zeeland, maar we spuiten wel met plezier je meubels en andere interieurdelen in elke gewenste kleur. Of het nu gaat om een antieke kast, een strak modern tafelblad of de kastdeurtjes van je keuken. Bij ons is het niet snel te gek.

Om het je gemakkelijk te maken bieden we je zelfs de mogelijkheid om die grote, zware kast bij je op te komen halen. Dat scheelt je veel gedoe. Je hoeft geen vervoer te regelen en onze ervaren verhuizers behandelen je meubels met de grootste zorg.


Dus ook voor het spuiten van meubels en interieur in Zeeland kun je terecht bij Herrmansch meubelspuiterij.


Spuiten meubels Zeeland

Een goede meubelspuiterij of interieurspuiterij zoeken in Zeeland kan wat tijd kosten. Welke spuiterij kan jouw wensen perfect in de praktijk brengen? Bij Herrmansch meubelspuiterij mag je hoge kwaliteit verwachten. Wij werken voor particulieren en bedienen de zakelijke markt. Vele interieurbouwers hebben ons al gevonden. Door onze jarenlange ervaring in het spuiten van piano’s en vleugels, weten we precies hoe we de lak superstrak moeten aanbrengen.

Of je nu een matte laklaag wilt, liever zijdeglans, of juist een spectaculaire hoogglans, alles is mogelijk. Je kunt kiezen uit meer dan 500 RAL-kleuren. Daar zit altijd een geschikte tint tussen.

Het spuiten van meubels heeft allerlei voordelen. Vaak ben je uitgekeken op je meubels, omdat je eigenlijk de kleur van je interieur wilt veranderen. Die nieuwe trendy kleur past niet bij je huidige meubels, waardoor je op zoek gaat naar iets nieuws. Eigenlijk is dat zonde, want je huidige meubels zijn nog prima te gebruiken. Door ze een nieuwe laklaag te geven kunnen ze weer jaren mee, in je nieuwe interieur.

Meubels spuiten Zeeland stoel

Welke meubels spuiten in Zeeland?

Wil je meubels laten spuiten in Zeeland? Je kunt met al je meubels bij ons terecht. Het maak niet uit hoe groot die kast of tafel is, wij hebben ruimte genoeg in onze spuitcabine. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je spuiten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tafels en stoelen
  • De meubels van de kinderkamer
  • Meubels voor de slaapkamer
  • Binnendeuren en kastdeuren
  • Badkamer meubelen
  • Speakers
  • Piano’s en vleugels
  • En nog veel meer…

Meubels spuiten in Zeeland, dit is er mogelijk:

In de meubelspuiterij van Herrmansch is veel mogelijk. Als pianotechnicus zijn we gewend om met kwetsbare meubels om te gaan. Je kunt dan ook met een gerust hart dat speciale erfstuk aan ons overlaten.

We spuiten zowel losse onderdelen als complete meubels. Waar nodig zullen we meubels demonteren voor het beste resultaat. Wil je bijvoorbeeld speakers laten spuiten, dan zal onze audio specialist deze met de grootste zorg demonteren. Is het spuitwerk klaar, dan worden ze weer netjes in elkaar gezet en getest voor we ze aan je afleveren.

Hoogglans spuiten is een vak apart. Door onze ervaring in het spuiten van piano’s en vleugels mag je bij ons echte hoogglans verwachten. Jouw meubels met net zo’n fabelachtige, spiegelende laag als een schitterende concertvleugel. Zie je het al voor je?

Jij bepaalt de uitstraling die je wilt. Wij voorzien je meubels van een schitterende laklaag, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Door onze haal en breng service kun je met gemak je complete interieur laten spuiten. We halen kasten, dressoirs, tafels, stoelen, bedden en andere meubels bij je op in Zeeland en brengen ze als nieuw weer terug. Bij Herrmansch meubelspuiterij mag je altijd professioneel advies en de beste kwaliteit verwachten.

Interieur spuiten Zeeland

Je interieur spuiten geeft een kamer een enorme opfrisbeurt. Heb je weleens zelf geprobeerd een binnendeur te verven? Het blijft lastig om een strak resultaat te krijgen. Je binnendeuren laten spuiten lost dit probleem in één keer op. Al je deuren in dezelfde kleur, strak gespoten bij je thuis bezorgd. Je hoeft ze er alleen nog maar in te hangen en klaar ben je.

En wat dacht je van je keuken? Je zit er al jaren tegenaan te hikken. De keuken zit er niet zo fris meer uit als in het begin. Maar de indeling staat je wel aan, dus eigenlijk wil je nog geen nieuwe keuken. Of je hebt de inrichting van je woonkamer veranderd, maar nu past je open keuken hier niet meer zo mooi bij.

Stel je eens voor hoe je keuken eruit zou zien in een andere kleur. Net een ander tintje, of juist een opvallende, trendy kleur. De keus is helemaal aan jou. Wij spuiten met plezier de keukendeurtjes. Je keuken krijgt meteen een hele andere uitstraling en iedereen zal denken dat je een nieuwe keuken hebt.

Meubels en interieur spuiten Zeeland

Hoe werkt meubels spuiten in Zeeland?

Natuurlijk wil je eerst graag weten wat het spuiten van je meubels gaat kosten. Daarom maken we een persoonlijke offerte voor je. Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee.

Zo kun je bij ons niet alleen de gewenste kleur kiezen, maar ook speciale effecten of custom made spuitwerk. Dan krijg je pas echt iets unieks.

Voor het beste resultaat bekijken we altijd de huidige staat van je meubels. Zijn er beschadigingen die weggewerkt moeten worden? Welke techniek gaan we toepassen om jouw wensen zo goed mogelijk in de praktijk te brengen?

Na het spuiten worden de meubelen weer netjes in elkaar gezet en gecontroleerd op oneffenheden. Wij bieden niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie, dan krijg je ook de kwaliteit waar wij garant voor staan.

Prijsopgave meubels spuiten in Zeeland

Wil je graag een prijsopgave voor meubels spuiten in Zeeland?

Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je speciale wensen? Neem contact met ons op, dan overleggen we samen de mogelijkheden. Wij helpen je graag aan schitterend gespoten meubels.

Reactie plaatsen