Meubels spuiten Tilburg

Meubels spuiten Tilburg

Je meubels laten spuiten in Tilburg? Goed idee, want je geeft je meubels echt een tweede leven. Dat is niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar ook nog eens heel duurzaam. Je meubels kunnen nog prima een ronde mee. Ze zien er alleen niet meer zo mooi uit als toen je ze net had. Of ze passen niet meer bij de nieuwe kleuren in je interieur.

Je meubels laten spuiten is een snelle manier om al je meubelen weer bij elkaar te laten passen. Zelfs die oude tafel of dat erfstuk ziet er weer als nieuw uit en past perfect in het geheel. Maar hoe vind je een spuiter die al jouw meubelen spuit zoals jij het wilt hebben? En hoe krijg je jouw meubelen vanuit Tilburg bij de spuiter? Bij Herrmansch interieur- en meubelspuiterij nemen we je al deze zorgen uit handen.

Zo werkt meubels spuiten Tilburg

Je wilt je meubels laten spuiten en woont in Tilburg. Er zijn genoeg autospuiters te vinden, maar het spuiten van meubels is toch echt iets anders. Meubels strak in de lak zetten, dat laat je doen door een gespecialiseerde meubelspuiter.

Bij Herrmansch hebben we ruime ervaring met het spuiten van piano’s en vleugels. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij met hetzelfde gemak jouw meubelen van een schitterende laklaag voorzien. Ook hoogglans is geen probleem. Hou je van die kenmerkende spiegelgladde lak? Dat is ook mogelijk op jouw meubels.

Tilburg meubels spuiten

Wat spuit een meubelspuiterij in Tilburg?

In onze meubelspuiterij spuiten we de meest uiteenlopende meubels. We beschikken over een grote spuitcabine, zodat ook die grote kast of tafel geen probleem is.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Eetkamertafels en stoelen
 • De meubels van de kinderkamer
 • Meubels voor de slaapkamer
 • Binnendeuren en kastdeuren
 • Badkamer meubelen
 • Speakers
 • Piano’s en vleugels
 • En nog veel meer…

Natuurlijk mag jij bepalen hoe je meubels eruit komen te zien. Je hebt de keus uit ruim 500 RAL-kleuren. Daarnaast hebben we ook allerlei trendy kleuren waar je uit kunt kiezen.  

Waarom kiezen voor meubels spuiten in Tilburg?

We spuiten met veel plezier jouw meubels in de gewenste kleur. Onze spuiterij bevindt zich in Oud-Gastel. Dat is niet direct om de hoek vanaf Tilburg, maar door onze haal en breng service kun je met gemak je complete interieur laten spuiten. We halen kasten, dressoirs, tafels, stoelen, bedden en andere meubels bij je op in Tilburg en brengen ze als nieuw weer bij je terug.

Bij Herrmansch meubelspuiterij mag je altijd professioneel advies en de beste kwaliteit verwachten.

Jij bepaalt de uitstraling van je meubels. Kies de kleur die past bij jouw smaak en wij laten je stoel, kast, bed of deur er weer als nieuwe uitzien. Uiteraard tegen een scherpe prijs.

Indien nodig demonteren we het meubel, als dit beter is voor het eindresultaat. Voor het spuiten van speaker hebben we zelfs een audio expert in dienst, zodat je zeker weet dat er deskundig met je apparatuur wordt omgegaan.

Meubels spuiten Tilburg

Zo lang mogelijk van je gespoten meubels genieten

Je meubels laten spuiten betekent ze er weer als nieuw uit laten zien. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Goed met je gespoten meubels omgaan? Let dan op deze punten:

 • Pas op met zonlicht: Overmatige blootstelling aan zonlicht kan op den duur de laklaag van je meubels beschadigen en de kleur laten vervagen. Plaats meubels daarom bij voorkeur niet in direct zonlicht of gebruik raambekleding om de blootstelling aan zonlicht te verminderen.
 • Regelmatig reinigen: Maak je meubels regelmatig schoon om de afwerking te beschermen. Gebruik hiervoor een zachte doek en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die de laklaag kunnen beschadigen.
 • Bescherm tegen krassen en stoten: Gebruik onderzetters om krassen en beschadigingen door hete voorwerpen te voorkomen. Plaats viltjes onder tafelpoten om krassen op de vloer te voorkomen en vermijd het verschuiven van zware voorwerpen over meubels.
 • Gebruik geen schurende middelen: Vermijd het gebruik van schurende middelen zoals staalwol of schuursponsjes, omdat deze de laklaag van meubels kunnen beschadigen.
 • Let op de omgevingstemperatuur: Plaats meubels niet in een omgeving met extreme temperatuurverschillen of luchtvochtigheid. Dit kan je meubels en de laklaag beschadigen en het hout laten kromtrekken.

Als je deze tips opvolgt, zul je langer van je gespoten meubels genieten en de levensduur verlengen.

Meubels laten spuiten in Tilburg?

Natuurlijk wil je eerst graag weten wat het spuiten van je meubels gaat kosten. Daarom maken we graag een persoonlijke offerte voor je. Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee, niet alleen over de kleur, maar ook over speciale effecten of custom made spuitwerk.

Voor het spuiten wordt de huidige staat van de meubelen bekeken. Welke beschadigingen moeten er worden weggewerkt en welke techniek gaan we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen. Jouw wensen worden duidelijk in kaart gebracht en dan gaan we aan de slag.

Na het spuiten worden de meubelen weer netjes in elkaar gezet en gecontroleerd op oneffenheden. Wij bieden niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie, dan krijg je ook de kwaliteit waar wij garant voor staan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan geven we je persoonlijk advies.

Reactie plaatsen