Meubels spuiten Roosendaal

Meubels spuiten in Roosendaal

Jouw meubels laten spuiten in Roosendaal? Geen probleem. In Herrmansch interieur en meubelspuiterij laten we jouw meubels er weer als nieuw uitzien. Woon je in Roosendaal en ben je op zoek naar een goede spuiterij, lees dan vooral verder. Wij bieden je de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen en een uitgebreide service.

Door onze jarenlange ervaring met het spuiten van piano’s en vleugels weten we precies hoe we jouw meubels strak in de lak moeten krijgen. Elke gewenste kleur is mogelijk, of het nu gaat om hoogglanslak of zijdeglans. We hebben onze eigen transportservice, waardoor we ook grote meubels bij je kunnen ophalen in Roosendaal en omgeving. Daarmee bespaar je jezelf veel regelwerk, wel zo handig toch?

Ontdek wat er mogelijk is als je meubels wilt laten spuiten in Roosendaal.

In Roosendaal meubels laten spuiten?

Je hebt nog goede meubels staan, maar de kleur past niet meer bij je interieur. Of ze zijn door de jaren heen beschadigd, waardoor ze er niet meer zo fraai uitzien. Daarom zoek je een goede meubelspuiterij in Roosendaal en omgeving.

Meubels spuiten is een vak apart, zeker als je ze strak in de hoogglanslak wilt hebben. In de spuiterij van Herrmansch weet je zeker dat je optimale service krijgt. Al jaren spuiten we hier piano’s en vleugels. Elke oneffenheid is hierop te zien. Daardoor weten we precies hoe we deze klus moeten aanpakken, voor het mooiste resultaat.

Keukenkastjes spuiten

Meubels spuiten bij Herrmansch betekent:

 1. Een vrijblijvende prijsopgave;
 2. Kleuradvies indien gewenst;
 3. Profiteren van 15+ jaar ervaring;
 4. Optimale service en resultaat;
 5. Eigen transportservice in Roosendaal en omgeving.

Meubelspuiterij in Roosendaal

Herrmansch interieur en meubelspuiterij is gevestigd in Oud Gastel, op slechts enkele kilometers van Roosendaal. Wij verzorgen met plezier het spuiten, overspuiten en opknappen van meubels in Roosendaal. Al vele tevreden klanten gingen je voor.

Als je meubels wilt laten spuiten, wil je dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij als geen ander. We maken van jouw meubels echte kunstwerken. Heb je bijvoorbeeld een kast gekregen uit een erfenis, dan heeft dit meubelstuk een bijzondere en onvervangbare waarde. Ook al past het meubel niet in je interieur, je kunt er geen afstand van doen. In onze meubelspuiterij hebben we al meerdere malen meubels verbazingwekkende metamorfoses laten ondergaan.


“We maken een echte blikvanger van je meubel, zodat jij het met trots in je woonkamer zet.”


Elke kleur mogelijk bij meubelspuiterij Roosendaal

Wat je wensen ook zijn, er is ons niet snel iets te gek. Wil je jouw mooie houten meubelen laten voorzien van een beschermende blanke laklaag? Of wil je een kast of tafel een compleet nieuw uiterlijk geven door hem in een opvallende kleur te laten spuiten? Alles kan.

Je hebt de keus uit ruim 500 RAL kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit matte lak, zijdeglans of hoogglanslak. Net wat jij mooi vindt.

We spuiten ook speakers in de meest uiteenlopende kleuren. Hier zijn zelfs complete custom made ontwerpen mogelijk. We maken hierbij gebruik van ‘mixed materials’ en combineren bijvoorbeeld hoogglanslak met leer of vilt. Hiermee maken we van jouw speakers spectaculaire blikvangers, waar je met recht trots op kunt zijn.

Wil je ook een uniek meubelstuk? Laat hem dan spuiten bij Herrmansch, dé meubelspuiterij in Roosendaal en omgeving.

Altijd tevreden over je gespoten meubels

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, daarom hebben we een 100% tevredenheidsgarantie. We bieden onze klanten in Roosendaal en omgeving een mooie en betaalbare oplossing om oude of beschadigde meubelen een tweede leven te geven. Goed voor het milieu én voor je portemonnee.

We zijn gewend om met kostbare en kwetsbare meubelen om te gaan, door onze ervaring met piano’s en vleugels. Daarom zijn al je meubelen bij ons in goede handen. Heb je een set kostbare speakers? Wij hebben een HiFi-expert in dienst die je speakers test bij binnenkomst, ze deskundig demonteert en ze na het spuitwerk weer keurig in elkaar zet. Uiteraard worden ze nogmaals getest voor ze weer bij jou in de woonkamer staan. Zo loopt je dure set geen enkel gevaar op schade.

Bijzondere gespoten speakers

Wat kun je laten spuiten bij de meubelspuiterij?

Bij Herrmansch interieur en meubelspuiterij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende spuitwerkzaamheden. In onze spuitcabine passen met gemak allerlei grote en kleine meubelen, maar we spuiten net zo makkelijk binnendeuren en keukenkastjes.

Geef je meubelen een tweede leven met een nieuwe laklaag, we spuiten onder andere:

 1. Kasten
 2. Bedden
 3. Tafels
 4. Stoelen
 5. Keukens
 6. Binnendeuren
 7. Dressoirs
 8. Speakers
 9. En nog veel meer…

Prijsopgave meubels spuiten?

Wil je graag een prijsopgave voor meubels spuiten in Roosendaal? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je speciale wensen? Neem contact met ons op, dan overleggen we de mogelijkheden. Wij helpen je graag aan schitterend gespoten meubelen.

Reactie plaatsen