Interieur spuiterij Antwerpen

Interieur spuiterij Antwerpen? Laat je meubilair spuiten

Ben je op zoek naar een professionele interieur spuiterij in Antwerpen voor het spuiten van je meubilair? Zoek niet verder. Onze interieur spuiterij biedt hoogwaardige spuitdiensten voor al je meubilair en interieurprojecten.

Ons ervaren team van voorbereiders en spuiters zorgt voor een perfecte afwerking van je meubilair en interieur. We gebruiken alleen de beste kwaliteit lakken en materialen om ervoor te zorgen dat je meubels er als nieuw uitzien. Wil je een oude kast op laten knappen of een compleet nieuw interieur spuiten, we zijn er om jou te helpen.

Of je nu je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor wilt opknappen, onze interieur spuiterij biedt de perfecte oplossing voor al je meubilair en interieurprojecten.

Waarom je meubilair laten spuiten?

Stel je voor: Je hebt een prachtig interieur waarin elk detail klopt. Maar je hebt nog steeds dat oude, versleten meubilair dat niet meer passen bij de rest van de inrichting. Geen zorgen, bij Herrmansch meubel en interieurspuiterij in Oud Gastel, worden jouw meubels weer als nieuw. Ook als je in Antwerpen woont.

In onze meubelspuiterij weten we precies hoe we jouw meubilair strak en glad in de lak moeten krijgen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het spuiten van piano’s en vleugels, weten we precies hoe we deze klus moeten aanpakken voor het mooiste resultaat. Geen enkele oneffenheid ontsnapt aan onze aandacht.

Of je nu een kast, tafel, stoel of zelfs speakers wilt laten spuiten, alles is mogelijk. Bij ons heb je de keuze uit ruim 500 RAL kleuren, diverse trendkleuren en verschillende afwerkingen, zoals mat, zijdeglans of hoogglanslak. Zelfs custom made ontwerpen zijn mogelijk, waarbij we bijvoorbeeld hoogglanslak combineren met leer of vilt.

Meubilair spuiten Antwerpen

Meubilair spuiten in Antwerpen

Ben je op zoek naar een spuiter voor je meubilair? Als je jouw meubels bij ons laat spuiten, bieden we je een vrijblijvende prijsopgave, kleuradvies en onze eigen transportservice om grote meubels bij je op te halen in Antwerpen en omgeving.

We begrijpen dat elk meubelstuk bijzonder kan zijn en daarom maken we er echte kunstwerken van. Jouw meubel wordt een blikvanger in je interieur waar je echt trots op kunt zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een goede meubelspuiterij in Antwerpen en omgeving, kom dan naar Herrmansch interieur en meubelspuiterij. Wij bieden je de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen en een uitgebreide service. Laat ons jouw meubilair omtoveren tot ware pronkstukken!

Voordelen van meubilair laten spuiten

Je meubilair laten spuiten heeft allerlei voordelen. Als je in Antwerpen woont, zoek je waarschijnlijk een spuiterij voor je meubilair in Antwerpen en omgeving. Toch kan het geen kwaad om wat verder te kijken. Met onze handige haal- en brengservice heb je geen omkijken naar het transport van je meubilair.

Het laten spuiten van je meubilair heeft allerlei voordelen. We noemen er hier 10:

  1. Aanpassen zoals jij wilt: Door je meubilair te laten spuiten, kun je de kleur en afwerking van je meubilair aanpassen aan jouw interieurontwerp en persoonlijke smaak.
  2. Goedkoper: In plaats van nieuwe meubels te kopen, kun je jouw bestaande meubilair laten spuiten om ze een frisse, nieuwe uitstraling te geven, waardoor je geld bespaart.
  3. Duurzaamheid: Het spuiten van meubels zorgt voor een duurzame afwerking die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.
  4. Professionele afwerking: Meubilair dat professioneel worden gespoten, hebben een gelijkmatige en gladde afwerking die moeilijk te bereiken is met andere verfmethoden.
  5. Snelheid: Meubilair spuiten is een snelle manier om een meubelstuk op te knappen. Dat is heel wat anders dan de maandenlange levertijd van nieuw meubilair.
  6. Bescherming: Het spuiten van meubilair biedt een extra laag bescherming tegen vuil, vlekken en beschadigingen.
  7. Milieuvriendelijk: Meubilair laten spuiten is een milieuvriendelijke manier om je meubels op te knappen, omdat het minder afval produceert dan het vervangen van meubilair.
  8. Waardeverhogend: Door oud meubilair te laten spuiten, kun je de waarde ervan verhogen, waardoor het een goede investering kan zijn.
  9. Unieke afwerking: Met spuitverf kun je meubilair een unieke afwerking geven die niet of heel moeilijk na te maken is met andere verfmethoden.
  10. Veel meer keus!: Meubilair laten spuiten is de meest veelzijdige optie als het gaat om meubilair opfrissen. Je hebt de keus uit honderden verschillende kleurtinten. Zo kun je precies de juiste kleur kiezen bij jouw interieur. Ga je voor een zachte pasteltint of wil je liever een opvallende trendy kleur? Alles is mogelijk.

Offerte meubilair spuiten Antwerpen?

Ben je benieuwd wat het spuiten van je meubilair kost?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reactie plaatsen