Meubels spuiten Breda

Meubels spuiten Breda

Meubels laten spuiten in Breda? Dan ben je bij Herrmansch interieur en meubelspuiterij aan het juiste adres. Of je nu één meubel of je complete interieur van een nieuwe laklaag wilt laten voorzien, wij spuiten jouw meubels met plezier in elke gewenste kleur. Door onze ruime ervaring met het spuiten van piano’s en vleugels weten we precies hoe we meubels strak in de lak moeten krijgen.

Onze werkwijze is dan ook zeer zorgvuldig. Met de beste materialen zorgen wij voor een schitterend eindresultaat. Zo krijgen je meubels echt een tweede leven, alsof je ze zo uit de showroom hebt gehaald.

Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Heb je geen idee hoe je die grote kast bij ons in de spuiterij moet krijgen? Geen probleem, wij hebben onze eigen transportservice met ervaren verhuizers.


“Meubels spuiten in Breda? Maak gebruik van onze uitgebreide service en laat je verrassen door de hoge kwaliteit en scherpe prijzen.” Waarom meubels laten spuiten in Breda?

Heb jij ook een aantal onverwoestbare meubelen staan? Echte degelijke meubelen zijn tegenwoordig bijna zeldzaam, maar die oudere meubelen zien er ondertussen wel wat gedateerd uit. Ook het vele gebruik heeft zijn sporen nagelaten. Zonder die beschadigingen en met een ander kleurtje zouden ze nog jaren mee kunnen…

Zonde om deze meubelen weg te doen. Laat ze gewoon in een andere kleur spuiten bij de meubelspuiterij voor Breda en omstreken. Wij zorgen dat jouw meubelen er weer als nieuw uitzien. De oude laklaag wordt vervangen door een prachtige kleur naar keus. Zo past dit meubelstuk opeens weer helemaal in je interieur, of je maakt er zelfs een geweldige blikvanger van.

Door meubels te laten spuiten kun je elk meubelstuk een compleet nieuw uiterlijk geven. Zelfs dat bijzondere erfstuk, waar je geen afstand van kunt en wilt doen. Zonde om dit meubel ergens in een hoekje te verstoppen. Wij geven hem met plezier een complete metamorfose, waardoor jij hem straks met trots in de schijnwerpers zet.

 Meubels spuiten kleuren

Wat kun je laten spuiten bij de meubelspuiterij Breda? 

In onze spuitcabine kun je terecht met de meest uiteenlopende meubelen. Wij spuiten allerlei meubelen, van keukenstoelen tot complete buffetkasten en alles daar tussenin. Ben je op je keukenkastjes uitgekeken? Waarom meteen een nieuwe keuken aanschaffen? Laat de keukendeurtjes overspuiten en je keuken ziet er weer uit als nieuw. Dit is een heel wat snellere, goedkopere en makkelijkere oplossing dan een compleet nieuwe keuken laten installeren.      

Bij de meubelspuiterij Breda spuiten we bijvoorbeeld:

  1. Eetkamertafels en stoelen
  2. De meubels van de kinderkamer
  3. Meubels voor de slaapkamer
  4. Binnendeuren en kastdeuren
  5. Badkamer meubelen
  6. Speakers
  7. Piano’s en vleugels
  8. En nog veel meer…

 

Meubels spuiten in Breda, dit is er mogelijk:

Meubels spuiten in Breda is niet het enige wat wij doen. We hebben ruime ervaring in het spuiten van piano’s en vleugels. Door deze ervaring weten wij hoe we met kwetsbare meubelen om moeten gaan. We spuiten zowel losse als vaste onderdelen. Aan jou de keus: wil je matte lak, zijdeglans of hoogglanslak? Wij spuiten het allemaal.

Bepaal zelf de uitstraling die je wilt. Kies de kleur die past bij jouw smaak en wij laten je stoel, kast, bed of deur er weer als nieuwe uitzien, tegen een scherpe prijs. Indien nodig demonteren we het meubel, als dit beter is voor het eindresultaat. Voor het spuiten van speaker hebben we zelfs  een audio expert in dienst, zodat je zeker weet dat er deskundig met je apparatuur wordt omgegaan.

Door onze haal en breng service kun je met gemak je complete interieur laten spuiten. We halen kasten, dressoirs, tafels, stoelen, bedden en andere meubels bij je op in Breda en brengen ze als nieuw weer terug. Bij Herrmansch meubelspuiterij mag je altijd professioneel advies en de beste kwaliteit verwachten.

Kast spuiten Breda

Hoe werkt meubels spuiten in Breda?

Natuurlijk wil je eerst graag weten wat het spuiten van je meubels gaat kosten. Daarom maken we graag een persoonlijke offerte voor je. Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee, niet alleen over de kleur, maar ook over speciale effecten of custom made spuitwerk. Er is ons niet snel iets te gek.

Voor het spuiten wordt de huidige staat van de meubelen bekeken. Welke beschadigingen moeten er worden weggewerkt en welke techniek gaan we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen. Jouw wensen worden duidelijk in kaart gebracht en dan gaan we aan de slag.

Na het spuiten worden de meubelen weer netjes in elkaar gezet en gecontroleerd op oneffenheden. Wij bieden niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie, dan krijg je ook de kwaliteit waar wij garant voor staan.


Prijsopgave meubels spuiten in Breda?

Wil je graag een prijsopgave voor meubels spuiten in Breda? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je speciale wensen? Neem contact met ons op, dan overleggen we de mogelijkheden. Wij helpen je graag aan schitterend gespoten meubelen.

 

Reactie plaatsen